Home
Contact
LinkedIn Facebook twitter
Algemene vragen over de site

Wat doen jullie met mijn gegevens?
Een ding is zeker: uw gegevens worden nooit aan derden ter beschikking gesteld. Wat wij van u vastleggen, hoe we het bewaren en wat er mee gedaan wordt kunt u lezen in ons privacy reglement. De link naar het reglement treft u hieronder aan.

Ik heb een Word-document gedownload
En nu probeer ik meer documenten over hetzelfde onderwerp te zoeken, maar ik kan niets vinden. Klopt dat?

Het zoeken op trefwoord is niet mogelijk in aanhangsels zoals Word-documenten of PDF-documenten. Mocht dat een probleem voor u zijn, neem dan graag contact met ons op.

Waar vind ik de nieuwste documenten?
Indien u bent ingelogd ziet u in het midden van de groene balk bovenin uw scherm een tab met 'recent toegevoegd'. Als u daar op klikt treft u de meest recente documenten aan.

Ik moet elke keer mijn wachtwoord invoeren?
Ik dacht dat dit juist onthouden werd door de computer?

Uw gegevens worden pas onthouden nadat u hebt uitgelogd, niet nadat u hebt ingelogd. Dit om te voorkomen dat wanneer u deze site op een vreemde PC gaat bekijken, deze pc voortaan over uw gegevens beschikt. U moet op de homepage dus één keer uitloggen met een vinkje in het hokje 'herken mij op deze computer'.

Waarom zou ik mij laten registereren?
Door te registreren kunt u boeiende berichten voor uzelf apart zetten door op het '+' teken bij het bericht te klikken, zodat u het tzt nog eens kunt lezen. Bovendien zal in de nabije toekomst de mogelijkheid ontstaan om u te abonneren op digitale nieuwsbrieven.

Inloggen / Registreren
VANAD-GROUP-logo.png

Skywalker-logo.jpg

Plantronics-logo.jpg

Supervisorweb copyright 2009. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de disclaimer en het privacy reglement.
Supervised by Webspace Design