Home
Contact
LinkedIn Facebook twitter
Aanmelden

Supervisor van het Jaar worden: een hele eer!

Teamleiders en supervisors in contact centers hebben een veeleisend beroep. Elke dag opnieuw dien je het evenwicht te bewaken tussen de verwachtingen van de klant, de mogelijkheden van je mensen en de doelstellingen van het management. Ga er maar aanstaan! Vanuit Supervisorweb willen we graag erkenning voor deze o zo belangrijke verantwoordelijkheden. Dat doen we onder meer via de verkiezing van de Supervisor van het jaar. Op 13 februari kiezen we in twee categorie├źn, inhouse en facilitair, de beste middelmanagers uit Nederlandse klantcontact organisaties.

Denk je dat je zelf voor deze prestigieuze titel in aanmerking komt of ken je iemand die volgens jou deze titel verdient?

Meld hem/haar dan aan via dit contactformulier. Noem naam en voornaam van de kandidaat, e-mailadres en telefoonnummer en de organisatie waar hij/zij  werkzaam is. Vergeet ook niet een korte argumentatie te geven: waarom dient deze persoon in aanmerking te komen voor de prijs? Let op: zonder argumentatie is de aanmelding in principe niet geldig! 

Klik hier voor het contactformulier om kandidaten aan te melden!  

Inloggen / Registreren
Fintrex-logo.jpg

pegamento.jpg

LOGO-WH_1.png

Supervisorweb copyright 2009. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de disclaimer en het privacy reglement.
Supervised by Webspace Design