Home
Contact
LinkedIn Facebook twitter
Auditio


Auditio evalueert de kwaliteit van de volgende typen klantcontacten:

(1) TELEFOON Auditio verzorgt quality monitoring van telefonische klantcontacten, zowel voor soft skills als voor hard skills. U ontvangt heldere, visuele rapportages over de gevonden trends. Ook ontvangt u concrete handvatten voor verhoging van de kwaliteit. 
 

TWO OUT OF FIVE™
Auditio levert uw teamleider van elke agent het beste en het minst goede gesprek aan. Uiteraard voorzien van een korte motivatie. Auditio heeft hiervoor geluisterd naar tenminste 5 gesprekken van de agent. Teamleiders komen dankzij Two out of Five™ beter toe aan hun coachingstaken, omdat Auditio 60 % van hun luisterinspanning voor zijn rekening neemt. Mogelijk kunt u dankzij Two out of Five™ de span of control van uw teamleiders vergroten. Auditio helpt u graag met het ontwikkelen van een kosten baten analyse hiervoor. 

CONTRACTBEWAKING
Als u een deel van uw klantcontacten heeft uitbesteed aan een facilitair contact center, dan maakt vaak een kwaliteits-bonus/malus deel uit van het contract. Auditio heeft ruime ervaring in het objectief meten van de kwaliteit die een facilitair contact center levert. 

SELF MONITORING
Kan coaching ook zonder coach? Jazeker, dat is precies wat de dienst self monitoring doet. De auditors van Auditio beluisteren en beoordelen 4 à 5 gesprekken en koppelen het beste en het minste gesprek terug aan de agent. De agent krijgt deze twee gesprekken en een rapport met feedback. Hij of zij luistert zelfstandig de gesprekken terug.
Dit proces is bijzonder efficiënt in te regelen, kost aanzienlijk minder tijd dan reguliere coaching en is bij uitstek een objectieve manier van coachen. 

HET GESPREK VAN DE WEEK
Auditio voorziet uw teamleiders of desgewenst alle agents van een e-mail waarin het beste gesprek van de afgelopen week staat. Uiteraard voorzien van een korte motivatie. Dit stelt uw organisatie in staat om een can do mentality in stand te houden en te cultiveren

(2) E-MAIL De quality monitoring van e-mailcontacten vindt ook plaats op soft skills en hard skills. Ook hier ontvangt u maandelijks of wekelijks heldere rapportages over de gevonden trends. 

(3) CHAT Chat is een ideaal medium voor quality monitoring doeleinden. Chatsessies kunnen gemakkelijk worden bewaard, worden verstuurd, en worden geëvalueerd. Ook chatsessies evalueert Auditio op soft- en hard skills. Doorgaans is bij chatsessies een informelere toon toegestaan, maar staat correctheid van de gegeven informatie nog steeds voorop. 

(4) BALIECONTACT Bij quality monitoring van de soft skills bij baliecontact wordt ook gekeken naar non-verbale communicatie van de baliemedewerker. De houding en uiterlijke verzorging zijn zaken die hier meer een rol spelen dan bij het monitoren van bijvoorbeeld telefonisch contact. Ook hier geldt dat het geven van correcte informatie belangrijker is dan een perfecte uiterlijke verzorging. In het ideale geval worden baliecontacten geëvalueerd met behulp van video opnames.

www.auditio.nl

Inloggen / Registreren
cumula.PNG

SFCM-logo.jpg

VANAD-GROUP-logo.png

Supervisorweb copyright 2009. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de disclaimer en het privacy reglement.
Supervised by Webspace Design