Home
Contact
LinkedIn Facebook twitter
Hoe werkt het?

De jaarlijkse wedstrijd voor de titel “Supervisor van het Jaar 2013” is van start gegaan! Hoe verloopt deze leuke en leerzame verkiezing?

Stap 1:

Meld jezelf of anderen aan voor een van de twee categorieën, Facilitair of Inhouse, door middel van het aanmeldings- formulier of een aanmelding van een collega of iemand anders. In beide categorieën wordt een 1e, 2e en 3e prijs uitgereikt. Alleen juist ingevulde en volledige inschrijvingen worden in behandeling genomen.

Stap 2:

Of je je nu wel of niet aanmeldt: noteer 13 februari alvast in jouw agenda en die van je collega’s om naar de feestelijke uitreiking en het spectaculaire event voor alle Supervisors en Teamleiders van Nederland te komen. We combineren de feestelijke uitreiking met een symposium.

Stap 3:

Nadat je bent aangemeld voor de wedstrijd, vragen we je of je daadwerkelijk wilt deelnemen. Wil je dat, dan ontvang je van Supervisorweb een vragenlijst voor de categorie Facilitaire of Inhouse Contactcenters die je waarheidsgetrouw invult en op tijd, dat wil zeggen uiterlijk 20 januari, terugzendt. De ontvangst van je vragenformulier wordt door ons bevestigd.

Stap 4:

25 januari worden de genomineerden bekend gemaakt. De jury bekijkt alle aanmeldingen en laat referenties checken. De beste deelnemers per categorie worden geselecteerd.

Stap 5:

Op 29 januari worden genomineerden geïnterviewd door de vakjury en geven een presentatie. Tevens is er de gelegenheid om elkaar te ontmoeten. Er zullen interviews worden afgenomen ten behoeve van een profielschets op www.supervisorweb.nl. Genomineerden wordt tevens de kans geboden om een videoboodschap in te spreken.

Stap 6:

In de periode van 30 januari tot 12 februari kan het publiek online stemmen op de kandidaten. Er kan slechts 1 stem worden uitgebracht per ip-adres. 

Stap 7:

Alle publieke stemmen worden geteld en deze publieksstem wordt meegenomen in de eindbeoordeling van de jury.

Stap 8:

Tijdens de feestelijke prijsuitreiking op 13 februari worden de winnaars van de titel “Supervisor van het Jaar” bekend gemaakt en de prijzen uitgereikt.

Heb je wel of geen prijs, dit fantastische event is de perfecte gelegenheid om samen met je collega’s eens even de bloemetjes buiten te zetten na weer een jaar hard werken!

Het is alweer de tiende verkiezing van de “Supervisor van het Jaar”, een evenement dat ook dit jaar wordt georganiseerd door Philipse Business School, de specialist in opleidingen binnen de Contactcenter branche. Dit spectaculaire event is echt een compliment en een jaarlijks dankjewel voor de cruciale rol die  alle supervisors en teamleiders in het resultaat van elk contactcenter spelen.


 

Inloggen / Registreren
openvaren.jpg

Plantronics-logo.jpg

Skywalker-logo.jpg

Supervisorweb copyright 2009. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de disclaimer en het privacy reglement.
Supervised by Webspace Design