Home
Contact
LinkedIn Facebook twitter
Lumidee

Lumidee BV is een in ’s-Hertogenbosch gevestigde organisatie en is opgericht in 1993. Sinds de oprichting heeft Lumidee BV gekozen voor de levering van uitsluitend A merken. Lumidee is de ideale partner als het gaat om een gevarieerd aanbod van professionele communicatiemiddelen zoals headsets, telefoons, GSM toestellen, portofoon accessoires etc. Vanwege ons onafhankelijk en uitgebreid assortiment worden we ook gezien als een belangrijke merkonafhankelijke partner voor veel bedrijven in de wereld van radio- en telecommunicatie.

Op dit moment is Lumidee BV
- Sennheiser Preferred Supplier
- Plantronics Premium Partner
- GN Netcom / Jabra officiele reseller
- Imtradex distributeur
- United Headsets distributeur
- Reseller van Motorola, Savox, Avaya, Cisco, Philips, Aastra, Polycom en Siemens.

Onze klantenkring bestaat uit vele trouwe klanten uiteenlopend van telecom dealers tot verzekeringsmaatschappijen, van facilitaire callcenters tot vliegtuigmaatschappijen, van politiekorpsen tot ministeries en zelfs internationale banken.

Lumidee gelooft in langdurige relaties met klanten en leveranciers. Verschillende producenten hebben hun relatie met Lumidee dan ook willen onderstrepen met een referentie. De referenties van o.a. Plantronics, GNNetcom, Sennheiser en Imtradex treft u op onze website onder Referenties.
Specialties
Specialist en leverancier van alle professionele merken headsets, Draadloze en draadgebonden headsets, Industriƫle headsets en portofoonaccessoires, Headsets voor GSM en PC/VoIP/OCS, Systeem,- IP en GSM toestellen

Inloggen / Registreren
cumula.PNG

AFAS-logo.jpg

VANAD-GROUP-logo.png

Supervisorweb copyright 2009. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de disclaimer en het privacy reglement.
Supervised by Webspace Design