Home
Contact
LinkedIn Facebook twitter
Wedstrijdreglement

Supervisor van het jaar word je niet zomaar, daar moet je wel iets voor doen! Voor deelname aan de verkiezing Supervisor van het jaar 2013 zijn de onderstaande regels van toepassing! Vragen en opmerkingen richt je aan info@supervisorweb.nl   

Aanmelding kandidaten

Kandidaten kunnen zich tot 20 januari 2014 aanmelden, danwel worden aangemeld via het webformulier op deze site.

Op het webformulier dienen voor- en achternaam van de kandidaat, e-mailadres en telefoonnummer worden genoemd, alsmede de naam van de werkgever. Ook een korte toelichting in eigen woorden (ik nomineer hem/haar, want... ) is verplicht.

De aangemelde kandidaat zal vervolgens worden gevraagd om de nominatie te accepteren. Acceptatie dient binnen 5 werkdagen na een door Supervisorweb gedaan verzoek plaats te vinden. Acceptatie daarna zal slechts in uitzonderlijke gevallen worden geaccepteerd (in overleg met de jury). .

Supervisorweb bevestigt de definitieve aanmelding. Geen bevestiging is geen aanmelding.

Deelname kandidaten

Om daadwerkelijk voor nominatie in aanmerking te komen, dienen kandidaten een vragenlijst in te vullen (digitaal, danwel hard copy) die door Supervisorweb wordt verstrekt. Via de vragenlijst dienen minimaal 3 referenties te worden verstrekt.

Ingevulde vragenlijsten dienen uiterlijk 25 januari om 12 uur in de middag in het bezit te zijn van Supervisorweb. Ontvangst wordt door ons bevestigd. Geen bevestiging betekent geen ontvangst.

Een check op de referenties zal in deze periode plaatsvinden. 

Selectie

Op basis van de initiële aanmelding(en) plus argumentatie, de ingevulde vragenlijst en de referentiecheck nomineert een onafhankelijke professionele jury maximaal 10 kandidaten in de categorie inhouse en 10 kandidaten in de categorie facilitair.

De genomineerden worden bekend gemaakt op 25 januari.

In januari worden genomineerde kandidaten geínterviewd door de jury, op basis van een presentatie. Op deze leuke dag kunnen genomineerden elkaar ontmoeten en zullen er interviews plaatsvinden voor een profielpagina op supervisorweb, mogelijk ondersteund met een videoboodschap.

De videoboodschap en het profiel van de genomineerden worden op Supervisorweb geplaatst.

In de periode van 30 januari tot 12 februari kan er op genomineerden worden gestemd. Per IP-adres zal slechts één stem worden geaccepteerd.

Uiteindelijk bepaalt de jury een top 3 van prijswinnaars uit de genomineerden, op basis van de publieksstemming en het eigen oordeel.    

Verkiezingsdag

De uitreiking van de prijzen en de titel “Supervisor van het Jaar” is op donderdag 13 februari.  Aan het winnen van de Award zijn fraaie prijzen verbonden. 

Meer informatie over de invulling van deze feestelijke dag word later bekend gemaakt.

Algemeen

De Supervisor van het Jaar vervult een jaar lang een ambassadeursrol voor het vak.

Daarbij horen onder andere interviews aan de diverse media, het geven van presentaties over het vak tijdens events.

Voor communicatieve en promotionele doeleinden wordt bij aanmelding toestemming gegeven voor het gebruik van de naam en de foto van de kandidaat en de organisatie waar zij/hij werkt.

Supervisorweb kiest de functiebenaming ‘Supervisor’. Veel gebruikte andere benamingen voor deze functie zijn: Teamleider, Teamcaptain, Team Manager. De functie omvat het leidinggeven en aansturen van een team medewerkers dat structureel en planmatig klantcontact onderhoud in een contactcenter omgeving.

De jury behoudt zich het recht voor kandidaten zonder opgave van reden van deelname uit te sluiten.

Over de uitslag van de verkiezing wordt niet gecorrespondeerd.

Inloggen / Registreren
Plantronics-logo.jpg

openvaren.jpg

Fintrex-logo.jpg

Supervisorweb copyright 2009. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de disclaimer en het privacy reglement.
Supervised by Webspace Design