Home
Contact
LinkedIn Facebook twitter
Nieuws: 11/1: Workshop Management nieuwe stijl
Datum: 2011, 20 December

Management in organisaties is sterk aan verandering onderhevig. Wat betekent dit voor jou als Teamleider/Supervisor of eerste medewerker? Op woensdagmiddag organiseert Supervisorweb een inspirerende workshop voor middlemanagers in  contact centers. We doen dit samen met Coniche, sponsor van Supervisorweb. Spreker is onder andere Fethi Hadish, Supervisor van het Jaar 2011 Maximaal 20 Teamleiders en/of Supervisors kunnen deelnemen aan deze sessie. Meld je snel aan als je deze interactieve bijeenkomst in Bosch en Duin (regio Utrecht) wilt bijwonen .

Leiderschap in organisaties is aan verandering onderhevig. Met het opkomen van nieuwe generaties werknemers en andere manieren van samenwerken, dient ook de manager zijn leiderschapstijl aan te passen. Ook in contact centers zal deze tendens waarneembaar zijn. We zijn van Triple C naar Triple V gegaan om uiteindelijk bij Triple R terecht te komen.

Triple C: Controle, Commanderen, (Top-down) Communicatie
Triple V: Vertrouwen, Verbinden, Vakkennis (het waarderen daarvan)
Triple R: Richting geven. Ruimte bieden, Resultaat Vragen

Fethi Hadish, Supervisor van het Jaar 2011, zal zijn visie op deze ontwikkeling geven. Niet alleen werd hij gekroond tot beste middlemanager in klantcontact, ook zijn afdeling (Retentie) scoorde hoge ogen tijdens de Contact Center Agent Week. Kom zijn succesverhaal aanhoren en discussieer mee.   

Interessant? Wil je jouw visie op deze ontwikkeling delen? Wil je leren van anderen? Heb je behoefte aan tips voor jouw eigen aanpak? Schrijf dan nu in! Deelname is kosteloos voor ingeschreven leden van Supervisorweb . Aan het annuleren van deelname (72 uur voor aanvang) en het niet komen opdagen zijn wel kosten v erbonden. In dat geval krijg je een factuur van 50 Euro voor de gemaakte onkosten.

We beginnen om 15 uur en sluiten af om 18 uur. aansluitend is er een hapje en een drankje, om het nieuwe jaar nog eens in te wijden en de file te vermijden! 

Conìche, Amersfoortseweg 15, Bosch en Duin (route
aanmelden kan via e-mail aan Supervisorweb  Terug naar Nieuws
Inloggen / Registreren
SFCM-logo.jpg

VANAD-GROUP-logo.png

logo-aspect.jpg

Supervisorweb copyright 2009. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de disclaimer en het privacy reglement.
Supervised by Webspace Design