Home
Contact
LinkedIn Facebook twitter
Nieuws: 11 januari Klachtbeleving nieuwe stijl
Datum: 2012, 05 January

Op de Supervisorweb workshop van 11 januari aanstaande willen we je kennis laten maken met een nieuw en innovatief concept op het gebied van klantbeleving: LABRADOR!

Uit recent onderzoek van TNO* blijkt wederom dat emoties de basis vormen van vrijwel elk klant gedrag. De diverse informatie-, presales-, sales- en aftersaleprocessen veroorzaken bij de klant verschillende emoties die samen de zogenaamde 'Customer Experience' vormen. Echter: bij geen enkel ander contact tussen klant en organisaties spelen emoties zo een belangrijke rol als bij een klacht.

LABRADOR helpt medewerkers op een leuke en positieve manier om tijdens de interactie met een klagende klant de juiste houding, emotie en benadering te hanteren. Op die manier zal de klant zich gehoord, begrepen en geholpen voelen en, ondanks de klacht, een positief gevoel aan het contact en aan de organisatie of leverancier overhouden. 

LABRADOR is bedoeld als onderdeel van het grotere geheel van klachten management (dit kan ook bestaand klachten management zijn binnen de organisatie) en is daarom een waardevolle aanvulling op bestaande trainingen op het gebied van klantcontactafhandeling.

LABRADOR is een initiatief van Nancy van Beest. Haar workshop wordt julie aangeboden door Conìche, supporter van Supervisorweb.

De sessie op woensdag 11 januari begint om 15.00. Naast Nancy van Beest zal er een korte inleiding worden verzorgd door Ernst Kruize, Communitymanager van Supervisorweb. Ook is er een presentatie door Fethi Hadish van UPC. Hij is regerend Supervisor van het Jaar. 

Workshop Supervisorweb
11 januari 2012, 15:00-18:00 uur
locatie: Bosch en Duin (Conìche)
Deze workshop is gratis voor leden van Supervisorweb!   Terug naar Nieuws
Inloggen / Registreren
Plantronics-logo.jpg

KSF-logo.jpg

AFAS-logo.jpg

Supervisorweb copyright 2009. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de disclaimer en het privacy reglement.
Supervised by Webspace Design