Home
Contact
LinkedIn Facebook twitter
Nieuws: 2012 Het jaar van de veranderingen!
Datum: 2012, 05 January

Om te beginnen de beste wensen allemaal!

Kennen jullie dit? Een manager die tegen jullie zegt: “Ik ben zo trots op wat we weer allemaal bereikt hebben het afgelopen jaar. En dit jaar wordt weer een innoverend jaar. Nieuwe werkzaamheden er bij, verplaatsing van werkzaamheden, nieuwe projecten opstarten, et cetera. Kortom: 2012 wordt het jaar van de veranderingen!”.

Ik begrijp dat nieuwe ontwikkelingen spannend en uitdagend kunnen zijn voor de supervisors van Nederland. Alle nieuwe mogelijkheden bieden nieuwe kansen. Als organisatie moet je willen veranderen, als het noodzakelijk wordt om te veranderen dan ben je vaak al te laat.

Maar let op, al die veranderingen doe je samen met je medewerkers. En zoals we ook allemaal weten brengen veranderingen onzekerheden met zich mee. Deze onzekerheden lossen niet vanzelf op. Betrek je medewerkers, deel de verantwoordelijkheid en vergeet vooral niet te communiceren.

We gaan er met onze branche met zijn allen een mooi jaar van maken. Dit jaar geen Youp’jes? Veel succes en blijf ondanks alle veranderingen bij de basis, dat zijn je medewerkers. Veranderingen zijn noodzakelijk, dat zal niet veranderen.

Happy new year!


D. Zwarts
Manager KCC Frontfoffice
Wegener Media
 Terug naar Nieuws
Inloggen / Registreren
Skywalker-logo.jpg

LOGO-WH_1.png

CCMA-logo.jpg

Supervisorweb copyright 2009. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de disclaimer en het privacy reglement.
Supervised by Webspace Design