Home
Contact
LinkedIn Facebook twitter
Nieuws: 23 juni workshop middlemanagement
Datum: 2011, 07 June

CCMA is een netwerk van contact center managers waarbij het draait om leren van ervaringen van vakgenoten door een open en persoonlijk contact. De CCMA organiseert op 23 juni samen met Marlies van der Putten van Quality Contacts een Teamleidersdag voor supervisors, teamleiders en andere eerstelijns leidinggevenden in contact centers van de aangesloten organisaties. De dag wordt voor en door de teamleiders georganiseerd. Leden van Supervisorweb die in hun dagelijks werk teamleider of supervisor zijn kunnen gratis deelnemen.   


Het thema is “Balans tussen leidinggeven, managen en coachen”. Dit  thema wordt vanuit verschillende invalshoeken belicht:

• De leidinggevende
• De manager
• De coach

De Kernvraag is: Hoe kun je mensen versterken door hen te inspireren? Marlies van der Putten geeft een interactieve presentatie met voorbeelden uit de topsport. De deelnemers ontwikkelen tijdens de presentatie hun persoonlijke paspoort om bij medewerkers passie, plezier en resultaat te creĆ«ren. Uiteindelijk is AANDACHT de sleutel. Wanneer jij je medewerkers die aandacht geeft die zij verdienen zal de medewerkerstevredenheid stijgen. Hierdoor stijgt de klanttevredenheid. In vele situaties heeft dit ook geleid tot een verlaging van het ziekteverzuim en een beperking van het verloop. DUBBEL RESULTAAT!!!

Marlies van der Putten (1968) is internationaal gecertificeerd NLP-trainer. De afgelopen twintig jaar werkte zij in uiteenlopende functies in marketing, sales en organisatieadvies bij verschillende grote ondernemingen. Nadat zij zich als topsporter had laten inspireren door haar mental-coach, werd Marlies zelf trainer en coach.

De deelname aan de Teamleidersdag is kosteloos en staat uitsluitend open voor medewerkers van bedrijven die aangesloten zijn bij de CCMA, SupervisorWeb of de VCN. Elk bedrijf kan met 3 teamleiders aan deze dag deelnemen. Het is in nader overleg mogelijk om extra personen aan te melden. De deelnemers kunnen per bedrijf collectief aangemeld worden bij secretariaat@vccma.nl Meld voor iedere deelnemer naam en persoonlijk e-mailadres zodat wij de deelnemers voor en na de dag van belangrijke zaken op de hoogte kunnen houden. Wanneer er vragen zijn, kan er contact opgenomen worden via secretariaat@vccma.nl of 010 744 0140.
 

Locatie: Adhoc, Alphen aan de Rijn

Donderdagmiddag 23 juni, aanvang 13.30 uurTerug naar Nieuws
Inloggen / Registreren
logo-aspect.jpg

LOGO-WH_1.png

philipse.gif

Supervisorweb copyright 2009. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de disclaimer en het privacy reglement.
Supervised by Webspace Design