Home
Contact
LinkedIn Facebook twitter
Nieuws: Alweer het 10e Nationale Supervisor Symposium!
Datum: 2014, 23 January

Donderdag 13 februari werd in het AFAS Da Vinci Theater alweer het 10e Nationale Supervisor Symposium gehouden.

Om 14.45 uur heeft Anja Hulsenboom, CCO van Philipse Business School, alle aanwezigen hartelijk welkom geheten.

De inhoudelijke aftrap werd verzorgd door Herman Zondag, COO van AFAS. Hij nam de aanwezigen mee in een inspirerend verhaal over waarom AFAS zaken anders doet, en liet iedereen duidelijk nadenken over wat er anders kan in de eigen organisatie, met een aantal aansprekende voorbeelden. De aanpak die AFAS hiervoor kiest, genaamd SIMPEL, heeft Herman uit de doeken gedaan, met wat kijkjes in de AFAS keuken.

Na deze inspirerende spreker was het woord aan Alexander de Ruiter van Obi4Wan en Frank Bruijninckx van How about You. Beide heren hebben het publiek na laten denken over het waarom van "Social" voor menig bedrijf, wat kan je wel en niet, maar wat zou je ook vooral wel of niet moeten willen, en wat willen je klanten? Door verschillende vragen uit het publiek kwam hier de interactie op gang, en werden ook hier de deelnemers geprikkeld na te denken over hoe zaken gaan binnen de "eigen" organisatie, en wat "online" media kan brengen, zowel in kansen als in bedreigingen.

Na een welverdiende pauze zijn alle genomineerden uitgenodigd deel te nemen aan het grote Supervisordebat. Door middel van een aantal stellingen konden zowel de genomineerden als aanwezigen hun mening geven over uiteenlopende zaken die Supervisors bezig houden vandaag de dag. Stellingen als: "Supervisors zijn niet (meer) nodig" of "Het vak van Supervisor verandert eigenlijk nauwelijks" werden vanuit diverse kanten toegelicht en besproken. Zowel Supervisors, als adviseurs en Managers deelden hun mening.

 

Na het Supervisordebat tijd voor de innerlijke mens. Onder het genot van diverse warme en koude hapjes had iedereen tijd om ook even te netwerken en het vak te bespreken met elkaar.

Voor de genomineerden nam de spanning natuurlijk nog verder toe......

Om 19.00 uur was het dan eindelijk zover. Arnoud Munneke, COO van VANAD Group en voorzitter van de jury, roept opnieuw alle genomineerden naar het podium. Voor hij start met de uitreiking, benadrukt hij nog een aantal zaken. Allereerst bedankt hij de sponsors, zonder wie dit soort evenementen natuurlijk niet mogelijk zijn. Daarna bedankt hij Anja Hulsenboom, die als "drijvende kracht en Founding Father" achter Supervisorweb staat. Ook dit jaar is er weer veel werk verzet om de verkiezing tot stand te brengen.

Het aantal Supervisors wat dit jaar genomineerd is, is 13. Alle genomineerden ontvangen bloemen en een certificaat, omdat ook dit jaar behoren bij de beste 13 al een enorme verdienste is. Gefeliciteerd allemaal! De jury heeft dit jaar de lat weer hoger gelegd en zoekt vooral naar beide kanten in een goede Supervisor. Zowel de rationale, cijfermatige kant (resultaat is nog steeds "on top of mind"), als de menskant (het zijn tenslotte je adviseurs die het iedere dag opnieuw doen) zijn belangrijk in een goede Supervisor.

De uiteindelijke winnaars zijn geworden in de Categorie Facilitair:

1. Martijn Tigchelaar, werkzaam bij Xerox

2. Eric de Leeuw, werkzaam bij VANAD

3. Robin Croqué, werkzaam bij Arvato

In de Categorie Inhouse zijn de winnaars:

1. Maurice van Overeem, werkzaam bij UPC

2. Carolien van der Hooft, werkzaam bij Gemeente Amsterdam

3. Richard Boerrigter, werkzaam bij NUON

 

Wij feliciteren alle prijswinnaars  en kijken al uit naar de volgende wedstrijd, begin november 2014!Terug naar Nieuws
Inloggen / Registreren
Telecommerce-logo.jpg

logo-randstad.jpg

CCMA-logo.jpg

Supervisorweb copyright 2009. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de disclaimer en het privacy reglement.
Supervised by Webspace Design