Home
Contact
LinkedIn Facebook twitter
Nieuws: Brancheweek contact centers
Datum: 2011, 30 May

Van 6 tot en met 10 juni vindt de landelijke brancheweek contactcenters plaats. Op tal van plekken openen klantcontact organisaties die week hun deuren voor potentiële werkzoekenden. De openingsmanifestatie vindt plaats op maandag 6 juni in Groningen, in voetbalstadion De Euroborg.  De jaarlijks terugkerende branche week contact centers is opgezet om potentiële werknemers vertrouwd te maken met de mogelijkheden om carrière te maken in klant contact centers. Een waardevol initiatief als we bedenken dat het tekort op de arbeidsmarkt de komende jaren snel zal oplopen. Deze krapte is een potentiële bedreiging voor elke werkgever. Tijd dus voor arbeidsmarktpromotie!

Aan het diner op 6 juni gaat een informatiemarkt met workshops vooraf. Ook Philipse Business School zal er als sponsor van de brancheweek acte de presence geven. De officiële opening is om 13.00 uur, het diner begint om 18.00. Lijkt het je leukl om met ons aan tafel te gaan tijdens het diner dat wordt verzorgd door niemand minder dan Joop Braakhekke? Stuur dan een mail!

-Terug naar Nieuws
Inloggen / Registreren
pegamento.jpg

openvaren.jpg

philipse.gif

Supervisorweb copyright 2009. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de disclaimer en het privacy reglement.
Supervised by Webspace Design