Home
Contact
LinkedIn Facebook twitter
Nieuws: Coach leiders om met het nieuwe werken om te gaan!
Datum: 2011, 30 March

HetNieuweWerken
BT Global Services is een van de bedrijven die veel aan Het Nieuwe Werken doet. Hoe kun je vanuit HR vorm geven aan flexibel werken? Laat mensen zoveel mogelijk zelf uitvinden waar zij zich prettig bij voelen. Door Het Nieuwe Werken kan er gewerkt worden vanuit elk werelddeel en staat de productie nooit stil. “Ons werk volgt de zon, zodat we 24 uur per dag door kunnen gaan. Een projectteam begint de dag in AziĆ« en als de avond daar valt, nemen de Europeanen het stokje over, waarna de VS aan de beurt is. Als de zon weer opkomt in het oosten begint het liedje weer van voren af aan,” aldus Nigel Perks, Chief HR Officer BT Global Services.

Vrijheid
Volgens Perks zou iedere organisatie Het Nieuwe Werken moeten omarmen om een aantrekkelijke werkgever te kunnen zijn. “Sleutelwoord daarbij is vertrouwen. Het gaat niet om aanwezig zijn maar om resultaat leveren. Geef medewerkers de vrijheid om hier zelf invulling aan te geven. Sommige medewerkers vinden het prettig om op kantoor te komen voor de sociale contacten, anderen vinden de zogenoemde virtuele koffiepauzes voldoende om online van gedachten te wisselen. Laat mensen zoveel mogelijk zelf uitvinden waar zij zich prettig bij voelen.”
 

Lees verder op de site van HR praktijk.Terug naar Nieuws
Inloggen / Registreren
Telecommerce-logo.jpg

openvaren.jpg

CCMA-logo.jpg

Supervisorweb copyright 2009. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de disclaimer en het privacy reglement.
Supervised by Webspace Design