Home
Contact
LinkedIn Facebook twitter
Nieuws: Gezocht: Supervisor Belastingtelefoon
Datum: 2012, 05 January

Tijd van belastingaangifte: tijd van werk!

Voor de belastingtelefoon in Leeuwarden zijn wij op zoek naar een supervisor. De drukke periode van aangifte doen komt er weer aan en daarvoor worden extra agents aangenomen en daar zoeken we leidinggevenden voor.  Randstad Professionals Customer Contact is een verbijzondering van Randstad die zich bezig houdt met het bemiddelen in functies binnen de dynamische contactcenter branche. Wij zijn gespecialiseerd in het werven en selecteren van leidinggevend personeel en staf voor contactcenters. Wij werken op detacheringsbasis, maar ook op basis van Werving en Selectie. 

Een team van informanten informeert de burger die vragen heeft over zijn belastingaangifte. Dit doet de agent  (informant is de functietitel) aan de hand van een dialoogondersteuning. Jij als supervisor begeleid en coacht de agents op het gebruik daarvan en op hun gesprekstechnieken. Dit beslaat ongeveer 50% van je tijd. De nadruk van de werkzaamheden ligt dus op het motiveren en coachen van medewerkers zowel in teamverband als op individuele basis. Daarnaast hou je je bezig met servicelevels, de planning en diverse projecten en overleggen. Lees verder...Terug naar Nieuws
Inloggen / Registreren
KSF-logo.jpg

AFAS-logo.jpg

logo-randstad.jpg

Supervisorweb copyright 2009. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de disclaimer en het privacy reglement.
Supervised by Webspace Design