Home
Contact
LinkedIn Facebook twitter
Nieuws: Het broeit op de belvloer
Datum: 2011, 16 February

Liefde op de belvloer. Het zou de titel van een kasteelroman kunnen zijn. Maar klaarblijkelijk stimuleert de ‘intieme’ werkomgeving van een contact center daadwerkelijk de hormonen. Althans in Engeland lijkt dit het geval te zijn. Hoe valt anders te verklaren dat uit onderzoek door Brits farmacy concern Lloyd’s blijkt dat maar liefst bijna een derde van de werknemers in een callcenter (29,5%) al eens een verhouding heeft gehad met een collega? Bij it’ers is dat meer dan één op vier (26,5 procent).

De grootste apothekerexploitant van Groot-Brittannië vroeg aan 3.000 mensen of ze al ooit een romantische verhouding gehad hadden op het werk. En geen werkomgeving bleek hoger te scoren dan het contact center. Een verklaring geeft het Lloyd’s onderzoek helaas niet. Hmmm. Dat geeft stof tot nadenken. Zijn het die werkplekken, zo lekker dicht bij elkaar? Is het de behoefte om zakelijke activiteiten te ‘blenden’ met intimiteit? Is er behoefte aan extra genegenheid na een onfortuinlijk gesprek? Wie zal het zeggen? Feit is dat recruiters met de schaarser wordende arbeidsmarkt een nieuwe doelgroep kunnen aanboren: de singles!  Terug naar Nieuws
Inloggen / Registreren
Telecommerce-logo.jpg

Plantronics-logo.jpg

logo-randstad.jpg

Supervisorweb copyright 2009. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de disclaimer en het privacy reglement.
Supervised by Webspace Design