Home
Contact
LinkedIn Facebook twitter
Nieuws: Inspirerende spreker Slimmer Werken op Symposium 19 mei
Datum: 2011, 30 March

DdV-Anja-Wassenaar-v
Lifehacking is een thema van deze tijd. Hoe haal je optimaal rendement uit je schaarse tijd, zowel zakelijk als privé? Hoe blijf je effectief werken als je e-mailbox altijd volzit en je overloopt met vergaderverzoeken? hoe voorkom  je stress en blijf je werken met plezier? We zijn er trots op dat we voor het supervisorweb symposium op 19 mei een geweldig inspirerende spreker hebben geboekt: Anja Wassenaar. Ze spreekt voorafgaande aan de bekendmaking van Supervisor van het Jaar. Hieronder lees je meer over Anja.  

Slimmer Werken, meer doen in minder tijd met meer aandacht en plezier

"Handige trucjes en een vleugje bewustzijn voor iedereen die -een deel van- z'n werk met 't hoofd doet. Thema's: minder e-mail, minder wachten, minder muizen, meer rust, meer overzicht, meer aandacht.'

Slimmer werken begint met bewustzijn, bewustzijn over waar je mee bezig bent, wat je nodig hebt en wat er dagelijks op je afkomt aan informatie en prikkels. Kijk eens kritisch naar de manier waarop je nu werkt, doe je wat je wilt doen? Wat kan er slimmer? Hoe ga je om met alle moderne technologieën, communicatiemogelijkheden en grote hoeveelheden binnenkomende informatie? Hier krijg je tips om je werk zo plezierig en slim mogelijk te doen. Leer je hoofd leger te houden, dat geeft ruimte voor creativiteit, nieuwe ideeën en het geeft je rust, waardoor je de dingen die je doet met meer aandacht en plezier zult gaan doen.

Maak kennis met eenvoudige manieren en tips om slimmer te werken. Deze zijn gemakkelijk te leren en leveren direct resultaat op.

Anja Wassenaar is auteur van het boek  'Slimmer werken vanaf nu' uitgegeven door A.W.Bruna, in november 2009 ligt het in de boekhandel. Anja is sinds 2007 betrokken bij lifehacking.nl. Ze produceert en organiseert Lifehacking Academy. Ze geeft trainingen en workshops over Slimmer Werken. Anja organiseert Stand-up Inspiration, elke maand in Toomler in Amsterdam. Ze is eigenaar van Café de Minnaar in Groningen.Terug naar Nieuws
Inloggen / Registreren
logo-randstad.jpg

Fintrex-logo.jpg

philipse.gif

Supervisorweb copyright 2009. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de disclaimer en het privacy reglement.
Supervised by Webspace Design