Home
Contact
LinkedIn Facebook twitter
Nieuws: Lumidee deelt prijzen uit aan winnende supervisors
Datum: 2011, 08 September

Ieder jaar organiseert Stichting Supervisorweb de verkiezing van de Supervisor van het Jaar, met winnaars in de categorie inhouse en facilitair. In het Vorstelijk Complex te Utrecht werden Lisan Lutterman en Fethi Hadish 19 mei 2011 gekroond tot Supervisors van het Jaar 2011. De onafhankelijke vakjury, onder leiding van Jac Vermeer (Algemeen Directeur SNT), roemde het niveau van alle genomineerden, maar wist desalniettemin een unanieme keuze voor beide winnaars te maken. Lutterman (Arvato services) en Hadish (UPC) zijn een jaar lang het boegbeeld voor teamleiders en supervisors in klantcontact organisaties. 

Ook Farhad Popal en Felicia Fleurbaaij (beiden werkzaam bij SNT) vielen in de prijzen, met respectievelijk een tweede en derde plaats in de categorie facilitair. In de categorie inhouse ging de tweede positie naar Bart Luque (UPC) en was de derde plaats voor Danny Zwarts (Wegener Media). Ook deze winnaars gingen niet zonder lege handen naar huis. Supporters van Supervisorweb stellen diverse prijzen beschikbaar, waaronder Lumidee Headset Company die de winnaars op de 2e en 3e plek verwend hebben met een Lumidee boek en een draadloze Sennheiser DW Office headset!

Lumidee is supporter van Supervisorweb. Hier vind je meer informatieTerug naar Nieuws
Inloggen / Registreren
openvaren.jpg

Plantronics-logo.jpg

CCMA-logo.jpg

Supervisorweb copyright 2009. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de disclaimer en het privacy reglement.
Supervised by Webspace Design