Home
Contact
LinkedIn Facebook twitter
Nieuws: Manage je eigen carrière!
Datum: 2011, 12 April

Esther Goos
Als Teamleider of Supervisor is je profilering van groot belang. Je hebt enerzijds te maken met de medewerkers die je aanstuurt, daarnaast met collega middle managers en niet te vergeten je superieuren waaraan je verantwoording aflegt. Hoe je gezien wordt door anderen is in belangrijke mate afhankelijk van de mate waarin je jezelf profileert.

Maar hoe blijf je bij jezelf? Wat werkt het beste voor jou? Wat is slim om te doen en wat moet je zeker voorkomen?

Esther Goos gaat ons er over vertellen op het symposium van 19 mei. Ze is niet alleen expert op het gebied van 'personal branding', maar heeft ook jarenlange ervaring in diverse leidinggevende functies binnen klantcontact organisaties (onder meer Cendris, Postbus 51 en PGGM). Momenteel is ze voorzitter van een actief vrouwennetwerk in de customer contact wereld. Ze spreekt dus niet alleen op basis van kennis, maar put ook uit ruime ervaring! Ze heeft nu haar eigen bedrijf: Goos Branding BV. 

In de sessie op 19 mei praat Esther niet alleen over profilering op en rond de werkvloer, uiteraard gaat ze ook in op de manier waarop je jezelf kunt positioneren in de diverse sociale netwerken. Hoe maak je optimaal gebruik van de kracht van bijvoorbeeld Twitter, Linkedin en Facebook? Kom naar ons Supervisorweb symposium en je wordt bijgepraat!

Op Klant Contact Dagen in Utrecht is Esther ook te zien als spreker namens Supervisorweb. Ze beperkt zich dan tot online profilering en richt zich op alle doelgroepen die de vakbeurs bezoeken. Ze spreekt op 19 april om 13.30 nadat we de nominaties voor Supervisor van het Jaar bekend hebben gemaakt. 

W
il je op 19 april naar De Klant Contact Dagen? Dan kun je je hier gratis aanmelden. Daarmee voorkom je dat je moet wachten bij de entree en daar alsnog moet registreren!    Terug naar Nieuws
Inloggen / Registreren
logo-aspect.jpg

pegamento.jpg

Skywalker-logo.jpg

Supervisorweb copyright 2009. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de disclaimer en het privacy reglement.
Supervised by Webspace Design