Home
Contact
LinkedIn Facebook twitter
Nieuws: SNT feliciteert Samenwerkende Hulporganisaties
Datum: 2010, 03 May

”Contact Center Promotion Award 2010 voor Belactie Haïti”.

Op het Telecommerce Gala is woensdagavond 28 april de  Contact Center Promotion Award uitgereikt aan de Samenwerkende Hulporganisaties (SHO). Deze Award wordt uitgereikt aan  personen of organisaties die substantieel bijdragen aan een positieve begripvorming rondom contact centers. De landelijke actie-dag “Help Haïti” op 21 januari dit jaar  heeft daar zeker aan bijgedragen. Contactcenterprofessional SNT feliciteert de SHO met deze Award en is trots dat  zij het contactdeel van deze actie mocht organiseren en leiden.

Nederland belde massaal. Met ruim 1500 vrijwilligers beantwoordden SNT & Friends de continu rinkelende telefoons voor deze actie vanuit 11 verschillende vestigingen in Nederland en België. Tijdens de actie werden de bekende Nederlanders opgeleid en begeleid door SNT’ers. De actie was zo overweldigend dat dagen na de TV uitzending nog vele duizenden Nederlanders succesvol zijn teruggebeld om alsnog de donatie te regelen. Al ruim twintig jaar faciliteert SNT haar contactcenters voor charitatieve acties, want het Nederlandse publiek heeft niet alleen behoefte om geld te doneren, maar ook om een persoonlijk, vaak ontroerende, reactie te geven. Dat persoonlijke contact is al 25 jaar onze core business.

Over SNT
De aanbieder van contact center services in Nederland met 25 jaar ervaring. SNT werkt in Nederland en België voor klanten in diverse sectoren zoals verzekeringsmaatschappijen, banken, diverse A-consumentenmerken, IT-bedrijven, nutsbedrijven en internet service providers. Daarnaast wordt SNT regelmatig ingeschakeld bij overheidscampagnes, televisie of goede doelenacties en gemeentelijke projecten. Op basis van een multi-channel aanpak via onder meer telefoon, internet, SMS en chat werkt SNT resultaatgericht om de wensen van haar klanten te kunnen realiseren op het gebied van bijvoorbeeld klanttevredenheid, kostenbeheersing en verkoop.Terug naar Nieuws
Inloggen / Registreren
cumula.PNG

openvaren.jpg

pegamento.jpg

Supervisorweb copyright 2009. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de disclaimer en het privacy reglement.
Supervised by Webspace Design