Home
Contact
LinkedIn Facebook twitter
Nieuws: SNT Sterspeler in Customer Contact
Datum: 2010, 10 March
WGCC benoemt SNT tot Quality Member 2010
 

SNT_new
Zoetermeer, 10 maart 2010 – Contactcenterprofessional SNT heeft de jaarlijkse audit voor het Quality Membership glansrijk doorstaan. “Geheel akkoord” staat op het auditrapport waaruit de WGCC de Sterspelers binnen haar Selectie benoemt. SNT heeft als één van de eerste facilitaire partijen dit jaar de intensieve audit positief afgerond. De benoeming tot Quality Member toont dat SNT voldoet aan alle hoge kwaliteitseisen die door de WGCC aan een top contactcenter gesteld worden.

 

SNT staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit in Customer Contact. De contactcenters die voldoen aan de tien door de WGCC opgestelde basisregels worden tot Quality Member benoemd. Deze sterspelers behoren tot “De Customer Management Selectie”. Veel opdrachtgevers besteden hun klantcontact alleen uit aan de top van de markt en eisen daarom steeds vaker het Quality Membership in aanbestedingen. Dat SNT voor kwaliteit staat bewijst zij door naast het Quality Membership als enige facilitaire contact center in Nederland in het bezit te zijn van het COPC Certificaat. COPC is een High Performance besturingsmodel voor callcenters waar wereldwijd slechts een aantal facilitaire contact centers aan voldoen.

Over SNT

SNT is al 25 jaar de meest ervaren aanbieder van customer care dienstverlening in Nederland. SNT werkt in Nederland en België voor gerenommeerde klanten in diverse sectoren zoals verzekeringsmaatschappijen, banken, diverse A-consumentenmerken, IT-bedrijven, nutsbedrijven en internet service providers. Daarnaast wordt SNT regelmatig ingeschakeld bij overheidscampagnes, televisie of goede doelenacties en gemeentelijke projecten. Op basis van een multi-channel aanpak via onder meer telefoon, internet, SMS en chat werkt SNT resultaatgericht om de wensen van haar klanten te kunnen realiseren op het gebied van bijvoorbeeld klanttevredenheid, kostenbeheersing en verkoop.Terug naar Nieuws
Inloggen / Registreren
SFCM-logo.jpg

Skywalker-logo.jpg

Telecommerce-logo.jpg

Supervisorweb copyright 2009. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de disclaimer en het privacy reglement.
Supervised by Webspace Design