Home
Contact
LinkedIn Facebook twitter
Nieuws: Solliciteren bij Unamic/HCN met LinkedIn profiel
Datum: 2010, 29 January
UnamicHCN2009_met payoff klein
Op de website www.werkenbijunamic.nl kunnen werkzoekenden zich nu inschrijven en solliciteren op vacatures met behulp van hun LinkedIn profiel. Leverancier van werving en selectiesoftware, OTYS Recruiting Technology, heeft als eerste een API koppeling met LinkedIn ontwikkeld waarmee de selectiesoftware de gegevens van de kandidaat uit het LinkedIn profiel onttrekt. Unamic/HCN heeft als OTYS gebruiker hiermee de primeur op deze ‘Curriculum Vitae koppeling’ met een wereldwijd leidend social media platform.
 
LinkedIn, het snelstgroeiende zakelijk netwerk (één gebruiker per seconde), is op veel facetten waardevol voor werkzoekenden.René Nijman, Manager Planning, Recruitment & Employer Marketing van Unamic/HCN:  “LinkedIn is een zeer interessant platform om met name hoger opgeleide kandidaten te vinden. LinkedIn is voor werkzoekenden een manier om hun carrière onder de aandacht te brengen. Doordat zij nu met hun LinkedIn profiel kunnen solliciteren op onze vacatures maken wij het voor kandidaten eenvoudiger om gegevens aan ons door te geven en werkt het voor ons goed om vacatures gerichter te matchen met hun profielen.”
 
De website www.werkenbijunamic.nl is voorzien van een inschrijf- en sollicitatieformulier, waarbij het CV gebruikt  kan worden om de gegevensvelden automatisch in te vullen. Hierdoor hoeven kandidaten geen extra handelingen meer uit te voeren. Naast het gebruikelijke CV kan nu ook het LinkedIn CV daarvoor gebruikt worden. Unamic/HCN ziet de koppeling met LinkedIn als weer een stap verder in het gebruik van innovatieve webtechnologie. 
Over Unamic/HCN

Unamic/HCN is in de Benelux één van de grootste spelers op het gebied van outsourcing van klantprocessen, zowel in B-to-C als B-to-B omgevingen. De organisatie beschikt niet alleen over eigen contactcenters in Nederland, België, Turkije en Suriname maar voert ook bij opdrachtgevers inhouse contactcenter operaties middels co-sourcing constructies. Naast klantprocessen gericht op inbound-diensten zoals klantenservice, aftersales en technische helpdesk worden outbound activiteiten uitgevoerd die zich richten op retentie, upselling en cross-selling. Verder beschikt Unamic/HCN over een gespecialiseerde Business Unit die zich richt op outsourcing van ‘transactiegericht’ klantcontact zoals facturatie en creditmanagement en een Business Unit die zich bezig houdt met interim management, training/coaching en consultancy activiteiten op het gebied van klantcontact en klantprocessen. Kijk voor meer informatie ophttp://www.unamic.com.

Over LinkedIn
Meer informatie op www.linkedin.com 

http://blog.linkedin.com/2009/10/14/linkedin-50-million-professionals-worldwide
http://www.fd.nl/artikel/13180598/netwerksite-linkedin-strijkt-neer-amsterdamTerug naar Nieuws
Inloggen / Registreren
KSF-logo.jpg

Fintrex-logo.jpg

SFCM-logo.jpg

Supervisorweb copyright 2009. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de disclaimer en het privacy reglement.
Supervised by Webspace Design