Home
Contact
LinkedIn Facebook twitter
Nieuws: Speurders.nl laat advertenties controleren door Unamic/HCN
Datum: 2009, 19 November

Speurders.nl, onderdeel van de Telegraaf Media Groep, heeft haar klantenservice uitbesteed aan facilitair contactcenter organisatie Unamic/HCN.

De voornaamste activiteit van de klantenservice van het succesvolle online advertentiebedrijf bestaat uit het controleren van ingebrachte advertenties op wettelijk verboden, aanstootgevende en dubbele advertenties. Maandelijks worden er op de website gemiddeld een miljoen advertenties geplaatst. Een deel hiervan wordt dagelijks op basis van ‘verdachte woorden’ gefilterd en handmatig op correctheid beoordeeld.

Speurders.nl heeft haar klantenservice uitbesteed aan Unamic/HCN om de flexibiliteit en servicekwaliteit van de klantenservice te verbeteren en de ingezonden advertenties effectiever af te handelen. Hiernaast streeft Speurders.nl naar een integrale kostenverlaging van de klantprocessen binnen de organisatie. Speurders.nl en Unamic/HCN hebben er dan ook voor gekozen het volledige project in het contactcenter van Unamic/HCN in Suriname te laten uitvoeren. Naast lagere kosten brengt het tijdsverschil met Nederland ook het voordeel met zich mee dat het ‘service-window’ sterk wordt uitgebreid zodat advertenties die aan het einde van de Nederlandse werkdag of werkweek worden geplaatst nog diezelfde dag worden nagekeken. "Ons aanbod groeit enorm, inmiddels hebben wij meer dan 2 miljoen advertenties op de site. Door onze servicedesk op deze manier in te richten tillen wij de kwaliteit van de site naar een hoger niveau en kunnen wij blijven voldoen aan de verwachtingen van onze gebruikers", aldus Leon Kramer, Business Unit Manager Speurders.nl.

Over Speurders.nl

Speurders.nl is de grootste gratis winkelstraat op internet voor tweedehands artikelen en nieuwe producten en diensten. Gemiddeld worden er op de website elke maand een miljoen advertenties geplaatst. Dat zijn omgerekend ongeveer 35.000 advertenties per dag. Elke maand verwelkomt de website 2,5 miljoen unieke bezoekers. Speurders.nl in onderdeel van de Telegraaf Media Groep.

Over Unamic/HCN

Unamic/HCN is in de Benelux één van de grootste spelers op het gebied van outsourcing van klantprocessen, zowel in B-to-C als B-to-B omgevingen. De organisatie beschikt niet alleen over eigen contactcenters in België, Nederland, Turkije en Suriname maar voert ook bij opdrachtgevers inhouse contactcenter operaties middels co-sourcing constructies. Naast klantprocessen gericht op inbound-diensten zoals klantenservice en technische helpdesk worden outbound activiteiten uitgevoerd die zich richten op retentie, upselling en cross-selling. Verder beschikt Unamic/HCN over een gespecialiseerde Business Unit die zich richt op outsourcing van ‘transactiegericht’ klantcontact zoals facturatie en creditmanagement en een Business Unit die zich bezig houdt met interim management, training/coaching en consultancy activiteiten op het gebied van klantcontact en klantprocessen. Kijk voor meer informatie op http://www.unamic.com/Terug naar Nieuws
Inloggen / Registreren
Skywalker-logo.jpg

openvaren.jpg

cumula.PNG

Supervisorweb copyright 2009. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de disclaimer en het privacy reglement.
Supervised by Webspace Design