Home
Contact
LinkedIn Facebook twitter
Nieuws: Supervisor in het Contact Center: Coach of Politieagent?
Datum: 2012, 27 February

Uitnodiging workshop 14 maart (15-18 uur, Houten)

Als Supervisor in het Contact Center heb je veel verschillende taken. Waar je bezig zou moeten zijn met de kwaliteit van je medewerkers, ben je vaak te druk met het opvangen van piekverkeer. Of je wilt graag actie ondernemen om mensen wat eerder weg te laten gaan, maar je beschikt niet over de informatie om een dergelijke beslissing goed onderbouwd te kunnen nemen.

Dit is voor veel supervisors helaas dagelijkse kost. Er zijn echter genoeg middelen om je leven als Supervisor te vergemakkelijken. Work Force Optimization (WFO) is hier een goed voorbeeld van. De combinatie van Workforce Management (planning) en Quality Monitoring is voor de Supervisor hét middel om al je taken goed te kunnen uitvoeren.

In deze interactieve workshop onder supervisie van Cumula gaan we in op wat WFO nu eigenlijk is en hoe je hiermee als Supervisor je dagelijks werk nog beter kunt uitvoeren. Daarnaast zal er een discussieplatform zijn, waar door middel van stellingen de meningen en voorbeelden van collega-Supervisors uitvoerig worden besproken.

Kortom, een leuke, leerzame en interactieve middag, waarna je vol goede ideeën huiswaarts zult keren!

Programma:
• Introductie en doelstellingen
• Wat is WFO en wat is de rol van de Supervisor daarin? 
• Pauze
• Stellingen en groepsdiscussie
• Wrap up en vragen

Doelstelling van de middag: jou bewust maken van de rol die je als middlemanager kunt spelen binnen de organisatie en wat voor implicaties dit heeft. Coach of Politieagent? Of is een gezonde combinatie mogelijk en hoe bereik je dit?

Wil je geprikkeld worden? Vind je het leuk om mee te discussiëren? Schrijf je dan nu in. Je ontvangt een bevestiging van deelname met alle details over dit middagprogramma. Aanmelden is gratis voor leden van Supervisorweb, maar we sturen wel een rekening van €30 als je niet komt opdagen of afzegt binnen 48 uur voor aanvang!

Er kunnen maximaal 20 mensen deelnemen.

Deze workshop wordt jullie mede aangeboden door Cumula, Supporter van Supervisorweb.

Datum: 14 maart
Tijdstip: Aanvang 15.00, einde 18.00 uur
Locatie: De Poort 42 in Houten (
Philipse Business School)
Aanmelden:
via deze link Terug naar Nieuws
Inloggen / Registreren
openvaren.jpg

logo-aspect.jpg

philipse.gif

Supervisorweb copyright 2009. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de disclaimer en het privacy reglement.
Supervised by Webspace Design