Home
Contact
LinkedIn Facebook twitter
Nieuws: Supervisor vh Jaar: 'Eeuwige roem!'
Datum: 2011, 09 March

Carla vd Kooi klein
Misschien vraag je je af waarom je iemand zou moeten nomineren voor Supervisor van het Jaar? Welnu lees dan hieronder kort de bevindingen van Carla van der Kooi. Ze werd eind 2009 gekozen tot Supervisor van het Jaar in de categorie 'inhouse' en is als middlemanager actief bij het CCC van Nuon in Leeuwarden. Dit schreef ze over de wedstrijd aan haar collega's:

"Sinds november 2009 mag ik mij supervisor van het jaar noemen. Een hele eer. De wedstrijd was een hele belevenis en erg pittig. Na de prijsuitreiking werd ik bedolven onder bloemen en cadeaus. En de megagrote supertaart die de volgende dag op de Nuon locatie in Leeuwarden werd bezorgd vergeet ik nooit meer. Van de D-Reizen reischeque heb ik met mijn man een heerlijke vakantie gehad in Engeland. En met het Plantronics oortje kan ik handsfree bellen. In 2010 hebben we nog een ballonvaart gekregen van Effecta. Als winnaar mocht ik deelnemen aan een congres. Ik ben naar het Social Media congres geweest. En dat waren alleen nog maar de officiƫle cadeaus.

De eeuwige roem galmt ook nu na anderhalf jaar nog na. Binnen onze klantenservice wereld gaan een heleboel deuren open. Een van de leuke ervaringen die ik daardoor heb gehad is de workshop Eenvoudig Communiceren die ik heb mogen geven aan collega supervisors via SupervisorWeb. Na anderhalf jaar wordt het hoog tijd mijn kroontje door te geven. En dat gaat binnenkort gebeuren.

 

Tot 1 april 12 uur (geen grap) kun je jezelf of je collega teamleider, supervisor of ander middlemanagementtalent aanmelden.

Op 19 mei is het feest. Dan vindt de prijsuitreiking plaats. Zie ik jou daar op het hoogste treetje?"Terug naar Nieuws
Inloggen / Registreren
openvaren.jpg

Telecommerce-logo.jpg

logo-randstad.jpg

Supervisorweb copyright 2009. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de disclaimer en het privacy reglement.
Supervised by Webspace Design