Home
Contact
LinkedIn Facebook twitter
Nieuws: Supervisorweb groeit & verhuist naar Houten
Datum: 2011, 20 December

In 2011 is Supervisorweb sterk gegroeid. Volgend jaar gaan we de magische grens van 3.000 leden absoluut doorbreken. Met afstand zijn we de grootste community van middlemanagers in klantcontact functies Dat gaan we doen met een spetterend jaarprogramma vol activiteiten, méér verhalen over de praktijk van middlemanagement, een spectaculaire Supervisor van het Jaar verkiezing en tal van andere zaken.

Daarbij worden we geholpen door het feit dat de Stichting  haar intrede mag nemen in het nieuwe pand van Philipse Business School en Supervisorweb, sponsors van de Stichting. In het Oude Stadhuys van Houten (Utrecht) mag Supervisorweb gebruik maken van de fraaie opleidingsfaciliteiten in dit historische pand. Dit stelt Supervisorweb in staat om maandelijke workshops te gaan organiseren (uiteraard gratis voor leden van de community!).

De eerste workshop vindt plaats op 11 januari. Deze gaat over management in verandering: nieuwe leiderschapstijlen in nieuwe tijden. Voor deze workshop zijn we nog te gast bij Coníche in Bosch en Duin  (tussen Amersfoort en Utrecht). Mis deze workshop niet. Je krijgt ondermeer van Fethi Hadish (UPC), Supervisor van het Jaar 2011, te horen hoe hij zijn team tot grote prestaties brengt en wat zijn visie op leiderschap is! 

Schrijf je in via e-mail! Er zijn maximaal 20 plaatsen.   Terug naar Nieuws
Inloggen / Registreren
AFAS-logo.jpg

CCMA-logo.jpg

Skywalker-logo.jpg

Supervisorweb copyright 2009. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de disclaimer en het privacy reglement.
Supervised by Webspace Design