Home
Contact
LinkedIn Facebook twitter
Nieuws: SV van het jaar: we zijn begonnen!
Datum: 2011, 17 February

Jaaaah, het is zover! Er kunnen kandidaten worden aangemeld voor de verkiezing van Supervisor van het jaar. Vanaf vandaag tot 1 april a.s. kun je jezelf of andere teamleiders, supervisors of ander middlemanagement talent aanmelden voor deze mooie onderscheiding. Elders op deze site lees je hoe één en ander precies werkt, maar in hoofdlijnen komt het op het volgende neer: 

Kandidaten kunnen tot 1 april 2011 (12.uur) worden aangemeld. Aanmeldingen dienen door de kandidaat te worden bevestigd, waarna een vragenlijst moet worden ingevuld (inclusief referenties).

De vragenlijsten kunnen tot uiterlijk 8 april (12.00 uur) worden ingeelverd en worden aansluitend door de onafhankelijke jury beoordeeld, waarbij referentie onderzoek mogelijk is. In de categorie inhouse en facilitair worden genomineerden bekend gemaakt op 19 april tijdens de Klant Contact Dagen
in Utrecht. 

In de week erna krijgen genomineerden een kans om een videoboodschap in te spreken. Aansluitend kan er nog 2 weken online worden gestemd op de eigen favoriet(en), om precies te zijn tot 16 mei.

De bekendmaking vindt plaats op 19 mei als we een interessant en leuk middag en avondprogramma organiseren voor alle communityleden van Supervisorweb. We reiken twee eerdte prijzen uit, in de categorie inhouse en de categorie facilitair. De winnaars zijn vervolgens een jaar lang de ambassadeur en hét gezicht van Nederlands'middlemanagement talent in contact centers. En uiteraard zijn er aan de titel een paar fraaie prijzen verbonden! Terug naar Nieuws
Inloggen / Registreren
logo-randstad.jpg

pegamento.jpg

LOGO-WH_1.png

Supervisorweb copyright 2009. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de disclaimer en het privacy reglement.
Supervised by Webspace Design