Home
Contact
LinkedIn Facebook twitter
Nieuws: Telefonisch verkopen nog altijd effectief
Datum: 2011, 17 November

Ondanks ruim 6 miljoen afmeldingen in het Bel me niet Register is de telefoon een uiterst effectief verkoop instrument. Dat bewijst niet alleen dit nieuwe onderzoek in opdracht van DDMA, maar ook het grote succes van een recente belactie door SNT. Bij contact center specialist SNT zijn 16 november j.l  honderden vrijwilligers opgestaan voor KWF kankerbestrijding. SNT verzorgde de opvang van alle telefoongesprekken tijdens de live uitzending “Sta op tegen kanker” op Nederland 1. Vanuit maar liefst zes vestigingen werden de duizenden nieuwe donateurs van harte welkom geheten.

 “Ik ben enorm trots dat we zoveel donateurs voor KWF kankerbestrijding hebben kunnen registreren. Het is fantastisch om te zien dat alle vrijwilligers zich meer dan 100% inzetten voor dit initiatief. Medewerkers, familie, klanten, branchegenoten en relaties van KWF Kankerbestrijding, iedereen werkt belangeloos en dat geeft een goed gevoel”, licht Jac Vermeer, Algemeen Directeur SNT toe. “Voor het eerst deden al onze vestigingen tegelijk mee aan een tv-actie, ook Paramaribo en Antwerpen. Op deze manier dragen wij ons steentje bij aan de strijd tegen kanker.”

KWF Kankerbestrijding verwelkomde deze dag meer dan 30.000 nieuwe donateurs.  Wereldwijd werken wetenschappers toe naar de dag dat kanker niet meer dodelijk is. Bekend en onbekend Nederland zette zich 16 november massaal in om de strijd tegen kanker aan te gaan. Ook SNT & Friends staan achter dit initiatief en ondersteunden deze actie. Honderden vrijwilligers in Zoetermeer, Ede, Groningen, Tilburg, Antwerpen en Paramaribo stonden de nieuwe donateurs graag te woord. SNT faciliteert al ruim twinitg jaar haar contact centers voor charitatieve acties.

SNT is sponsor van Supervisorweb 
 Terug naar Nieuws
Inloggen / Registreren
logo-aspect.jpg

AFAS-logo.jpg

logo-randstad.jpg

Supervisorweb copyright 2009. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de disclaimer en het privacy reglement.
Supervised by Webspace Design