Home
Contact
LinkedIn Facebook twitter
Nieuws: Vacature Supervisor Mn Services
Datum: 2011, 09 March

MN
Supervisor Klantcontact
Coachend leidinggevende met een duidelijke klantfocus? Ontdek Mn Services!

Deze aantrekkelijke functie biedt je de kans om een enthousiast en klantgericht team (span of control: circa 8 medewerkers) te inspireren. Vanuit jouw ambitie om onze opdrachtgevers effectief en efficiënt te faciliteren, stuur je op optimale teamprestaties. Je begeleidt, coacht en beoordeelt teamleden, managet de workflow en bewaakt onze kwantitatieve en kwalitatieve doelstellingen. Je stimuleert de competentieontwikkeling, creëert collectief commitment en zorgt ervoor dat alle informatiestromen in goede banen worden geleid. Zie jij kansen om onze dienstverlening verder te verbeteren, dan kom je direct in actie, bijvoorbeeld door projecten te initiëren en/of procesoptimalisaties door te voeren. Leuk; jouw team opereert in de frontlinie van Pensioenen & Diensten. Dat betekent dat de vragen zeer divers zijn. Je doet dus niet alleen snel kennis op van het dynamische vakgebied, maar wordt ook uitgedaagd om proactief mee te denken over de impact van veranderende wet- en regelgeving.

Jij
Je bent een klantgedreven leidinggevende met bewezen coachende kwaliteiten en het talent om een klein team resultaatgericht te enthousiasmeren. Je kunt uitstekend organiseren, weet hoe je het maximale uit mensen haalt en vindt het leuk om op concrete targets te sturen. Als je al ervaring binnen de pensioen- en verzekeringswereld hebt, dan is dat uiteraard een pre. Heb je die ervaring nog niet, dan verwachten we dat je bereid bent je inhoudelijke kennis bij te spijkeren. Om deze uitdagende rol optimaal in te vullen, zijn een proactieve instelling, een gezonde klantdrive en een hands-on mentaliteit onmisbaar. Wat je verder met je meebrengt:

- HBO-achtergrond
- Minimaal drie jaar leidinggevende ervaring als supervisor/teamleader in een klantenservice omgeving
- Relevante opleidingen (SPO en/of PP1) zijn zeer welkom
- Klantgericht, initiatiefrijk, flexibel en communicatief ijzersterk

Wij
Mn Services faciliteert aansprekende organisaties op het gebied van pensioenuitvoering, bestuursondersteuning en vermogensbeheer. Onze 1000 medewerkers verzorgen de pensioenadministratie van ruim 1,8 miljoen Nederlanders; de klanten van onze opdrachtgevers. Bovendien beheert Mn Services een vermogen van circa 69 miljard euro. Steeds meer organisaties kiezen voor onze dienstverlening vanwege onze betrokkenheid, integriteit en focus op innovatie. Mn Services stelt zich op als een partner van haar opdrachtgevers. Die gedachte is niet alleen vertaald naar een integraal dienstenpakket, maar ook naar keuzevrijheid en heldere communicatie. Mn Services is een bedrijf in beweging. Onlangs hebben we weer een aantal nieuwe opdrachtgevers mogen begroeten. Dat brengt uiteraard enorme uitdagingen met zich mee. Heb jij de drive en ambitie om met ons mee te groeien?

Kiezen voor Mn Services betekent kiezen voor inhoudelijke betrokkenheid, voor de vrijheid om jezelf te ontwikkelen en voor een dynamische werkomgeving. Prima arbeidsvoorwaarden – inclusief royale opleidingsmogelijkheden, sportfaciliteiten en collega’s met een passie voor onze diensten – zijn een integraal onderdeel van ons aanbod. Omdat wij ondernemerschap stimuleren, heb je prima kansen om je professionele horizon te verbreden. Bovendien streven wij naar een optimale work/life balance van al onze medewerkers. Mn Services is één van de CRF TOP werkgevers 2009/2010 en winnaar van de European Pensions Awards.

Heb je interesse?
Soraya von Kriegenbergh (070 - 31 60 306) kan je meer over deze vacature vertellen Een pre employment screening is onderdeel van de selectieprocedure.

Standplaats is Amsterdam

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Terug naar Nieuws
Inloggen / Registreren
cumula.PNG

openvaren.jpg

CCMA-logo.jpg

Supervisorweb copyright 2009. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de disclaimer en het privacy reglement.
Supervised by Webspace Design