Home
Contact
LinkedIn Facebook twitter
Nieuws: Verslag Supervisor van het Jaar 2011
Datum: 2011, 02 June

De bekendmaking van de Supervisors van het Jaar werd dit jaar voor het eerst gecombineerd met een informatief middagprogramma , in de vorm van een congres voor operationele contact center managers. Een spannende keuze, want zouden de doorgaans drukbezette teamleiders en supervisors wel vrij kunnen krijgen van hun werk? Gelukkig bleek dat geen probleem en ging het congres van start met meer dan 150 deelnemers. In de contact center wereld zijn weinig tot geen congressen die op meer mensen mogen rekenen! Een prestatie dus waar Supervisorweb trots op kan zijn, zeker omdat er s'avonds nog eens 150 gasten waren. Kijk hier voor het fotoverslag

Voor het congres waren drie sprekers uitgenodigd. Klik op de links voor een samenvatting van hun bijdrage.  Anja Wassenaar (Lifehacking Academy) ging in op de mogelijkheden voor drukke managers om slimmer om te gaan met hun werk. Bas van de Haterd (van de Haterd consultancy  sprak over managementaspecten en de invloed van verschillende generaties op de werkvloer. Esther Goos (Goos Branding) ging in op het thema personal branding.

Na het congres kon er uitgebreid worden geborreld. Omdat het fraai weer was gebeurde dat zowel binnen als buiten. Duidelijk werd toen ook dat de Colour Kitchen in Utrecht een leuke en orginele locatie is voor dit soort evenementen. Het is net even anders dan de doorsnee congreslocatie. En wat natuurlijk ook tot de verbeelding spreekt: het maatschappelijk verantwoorde karakter van de Colour Kitchen!

Het multiculturele karakter van Colour Kitchen kwam ook op een smakelijke manier tot uitdrukking in het dinerbuffet met gerechten uit allerlei windstreken. Toen werd overigens ook duidelijk hoe goed bezocht Supervisor van het Jaar 2011 was. Er was binnen niet voldoende plek voor iedereen. Maar, zoals gesteld: ook buiten was het goed toeven!

Binnen werd de sfeer versterkt door DVD DJ Alex van Oostrom die het diner begeleide met loungemuziek en vervolgens het muzikale tempo opvoerde richting het hoogtepunt van de avond: de bekendmaking van de Supervisors van het Jaar 2011. Die eer viel te beurt aan juryvoorzitter Jac Vermeer, geassisteerd door de winnaars van de vorige editie: Carla van der Kooi en Susan Zaagstra.

Het bekend maken van de winnaars werd door de circa 300 aanwezigen begeleid met spandoeken, spreekkoren en confetti. Voor een overzicht van de winnaars kun je hier klikken. Na de uitreiking nam DJ Alex van Oostrom het heft in handen voor een kort maar krachtig feestje. Om de bezoekers van Groningen tot Maastricht de gelegenheid te bieden om tijd thuis te zijn, werd een succesvol evenement om 23 uur afgesloten.

Tot volgend jaar, om precies te zijn 29 november 2012. Dan vindt Supervisor van het Jaar 2012 plaats!Terug naar Nieuws
Inloggen / Registreren
LOGO-WH_1.png

openvaren.jpg

CCMA-logo.jpg

Supervisorweb copyright 2009. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de disclaimer en het privacy reglement.
Supervised by Webspace Design