Home
Contact
LinkedIn Facebook twitter
Nieuws: Verslag Workshop Management nieuwe stijl
Datum: 2012, 18 January

Op 12 januari organiseerde Supervisorweb een workshop over Management Nieuwe Stijl. Gastheer was Supervisorweb supporter Coniche en sprekers waren Marion vd Brink, Fethi Hadish en Nancy van Beest. Gregory R. Penney was één van de bezoekers. Hij schreef onderstaand verslag. Gregory, bedankt!

De workshop bestond uit een 3x half uur (met uitloop) durende presentatie om de teamleiders te inspireren en buiten de kaders te doen denken in hun huidige functie. Dit werd mogelijk gemaakt door de 3 onderstaande sprekers. Marion van den Brink gaf een boek presentatie, waarin zij haar bevindingen van de afgelopen 25 jaar beschrijft . Een belangrijk punt dat in haar betoog regelmatig terugkeerde was vertrouwen.

Fethi Hadish is verkozen tot supervisor van het jaar 2011 en geeft weer hoe hij deze prijs heeft gewonnen, voornamelijk door het vertrouwen in zijn mensen te hebben en een goed overzicht te behouden (vinger aan de pols)

Nancy van Beest gaf tekst en uitleg over haar concept: de LABRADOR methode, Klachtbeleving nieuwe stijl. Deze presentatie laat ons in een notendop zien welke processen LABRADOR toepast om de klachtbeleving van de klant te meten te beperken door de agent bewuster te maken en meer vertrouwen te bieden.

De setting van de workshop was interactief en Coniche is een uitstekende locatie om een groep van +- 20 teamleiders met elkaar het gesprek aan te laten gaan. Het tijdperk van politieagent spelen is voorbij, voor behoud en loyaliteit moeten wij als teamleiders ruimte en vertrouwen schenken aan de medewerkers en dit ook uitstralen. Een agent is meer dan alleen een nummertje. Een agent wil groeien in zijn vak. Kernwoord van de dag is; vertrouwen. Elkaar vertrouwen en ruimte geven en ervoor zorgen dat de klant centraal staat. Ik kijk uit naar de volgende workshop!Terug naar Nieuws
Inloggen / Registreren
pegamento.jpg

logo-aspect.jpg

KSF-logo.jpg

Supervisorweb copyright 2009. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de disclaimer en het privacy reglement.
Supervised by Webspace Design