Home
Contact
LinkedIn Facebook twitter
Nieuws: Werk aan je persoonlijke merk!
Datum: 2011, 30 March

KwaliteitxZichtbaarheid=suc
Hoe breng je je kwaliteiten en prestaties optimaal voor het voetlicht? Op het Supervisor van het Jaar symposium hebben we een leuke spreker die zal ingaan op hoe je zelf als middle manager moet verkopen aan je manager(s), de collega's en de medewerkers op de werkvloer. Personal branding wordt steeds belangrijker om vooruit te komen op een manier zoals jij dat wilt.!    

Het is een pijnlijke waarheid: kwaliteit leveren is geen garantie voor erkenning en succes in je loopbaan. Het is slechts een voorwaarde. Op school hoef je alleen maar je best te doen om hoge cijfers te halen. Op het werk telt de zichtbaarheidsfactor even hard mee in het eindresultaat. Omdat bazen (en collega's trouwens ook) nu eenmaal niet helderziend zijn, is het zaak je kwaliteiten en prestaties zélf voor het voetlicht te brengen. Vooral vrouwen zijn daar vaak te bescheiden voor: bang om op te scheppen. Lees verder in dit Intermediar artikel.

 


 

 

Opscheppen zonder opschepperig over te komen, zo doe je dat.
Het is een pijnlijke waarheid: kwaliteit leveren is geen garantie voor erkenning en succes in je loopbaan. Het is slechts een voorwaarde. Op school hoef je alleen maar je best te doen om hoge cijfers te halen. Op het werk telt de zichtbaarheidsfactor even hard mee in het eindresultaat.
 

http://www.intermediair.nl/artikel/jezelf-profileren/234629/zo-zorg-je-dat-anderen-zien-wat-je-presteert.htmlTerug naar Nieuws
Inloggen / Registreren
Telecommerce-logo.jpg

SFCM-logo.jpg

KSF-logo.jpg

Supervisorweb copyright 2009. Alle rechten voorbehouden. Lees voor gebruik graag de disclaimer en het privacy reglement.
Supervised by Webspace Design